Acervo Digital
Avaliação das boas práticas de higiene e manipulação de alimentos em uma escola de educação infantil no município de Porto Velho - RO
Login
DSpace Home
→
São Lucas Educacional Porto Velho
→
Graduação
→
Nutrição
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Avaliação das boas práticas de higiene e manipulação de alimentos em uma escola de educação infantil no município de Porto Velho - RO
Barreto, Chrystyane Carlos
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1125
Date:
2006
Description:
Monografia (Bacharelado) .-Faculdade São Lucas, 2006. Orientação Profa. Katiuscia Shirota Imada, Coordenação de Nutrição.
Show full item record
Files in this item
Name:
Chrystyane Carlos ...
Size:
70.35Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Nutrição
Trabalhos de Conclusão do Curso de Nutrição.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register