Acervo Digital
Análise do teor de cálcio em queijo de coalho produzido com leite de búfala
Login
DSpace Home
→
São Lucas Educacional Porto Velho
→
Graduação
→
Nutrição
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Análise do teor de cálcio em queijo de coalho produzido com leite de búfala
Barbosa, Leurisete de Lima
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1280
Date:
2008
Description:
Artigo Científico (Bacharelado). -Faculdade São Lucas, 2008. Orientação Profa. Nelisa Lamas de Souza, Coordenação de Nutrição.
Show full item record
Files in this item
Name:
Laurisete de Lima ...
Size:
68.64Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Nutrição
Trabalhos de Conclusão do Curso de Nutrição.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register