Acervo Digital
Análise do óleo de soja utilizado em frituras de frango e peixe em um hotel de grande porte em Porto Velho
Login
DSpace Home
→
São Lucas Educacional Porto Velho
→
Graduação
→
Nutrição
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Análise do óleo de soja utilizado em frituras de frango e peixe em um hotel de grande porte em Porto Velho
Maio Filho, Sydney Eduardo Rêgo
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1281
Date:
2008
Description:
Artigo Científico (Bacharelado). -Faculdade São Lucas, 2008. Orientação Profa. Inez Helena Vieira da Silva Santos, Coordenação de Nutrição.
Show full item record
Files in this item
Name:
Sydney Eduardo Rego ...
Size:
112.2Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Nutrição
Trabalhos de Conclusão do Curso de Nutrição.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register