Acervo Digital
Desenvolvimento e aceitabilidade do enroladinho de feijão com couve por escolares de uma escola municipal de Porto Velho / RO
Login
DSpace Home
→
São Lucas Educacional Porto Velho
→
Graduação
→
Nutrição
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Desenvolvimento e aceitabilidade do enroladinho de feijão com couve por escolares de uma escola municipal de Porto Velho / RO
Souza, Kátia Regina Nogueira de
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/233
Date:
2013
Description:
Artigo Científico (Bacharelado). -Faculdade São Lucas, 2013. Orientação Profa. Silvane Maziero Monge, Coordenação de Nutrição.
Show full item record
Files in this item
Name:
Kátia Regina Nogueira ...
Size:
167.1Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Nutrição
Trabalhos de Conclusão do Curso de Nutrição.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register