Acervo Digital
Elaboração de pão enriquecido com polpa de abacate e castanha do Brasil
Login
DSpace Home
→
São Lucas Educacional Porto Velho
→
Graduação
→
Nutrição
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Elaboração de pão enriquecido com polpa de abacate e castanha do Brasil
Pinho, Milca Beleza.
URI:
http://repositorio.saolucas.edu.br:8080/xmlui/handle/123456789/4030
Date:
2020-12-10
Description:
Trabalho de Conclusão de Curso (Graduação em Nutrição) – Centro Universitário São Lucas - UniSL, 2020. Orientação Profa. Esp. Sandra Maciel.
Show full item record
Files in this item
Name:
Milca Beleza Pinho ...
Size:
474.2Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Nutrição
Trabalhos de Conclusão do Curso de Nutrição.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register